woensdag 18 maart 2009

Vers van de pers

Vandaag, precies een jaar en vier dagen na de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, is onze eerste uitgave Gewoon maar wachten dan eindelijk gedrukt - en in wat voor een schitterende, heldere kleuren; daarbij steekt de originele Noorse uitgave nogal flets af. Hulde aan het team van Ecodrukkers!Al onze inspanningen op een weg vol voetangels en klemmen zijn dan toch beloond. Als je eenmaal goed op gang leek, volgden er toch weer tegenslagen en wel van de meest onverwachte kanten en op de meest ongelegen momenten. Met twee uitgeversdiploma's in huis bleken we toch nog onvoldoende uitgerust om ons soepel een weg te banen door de zeden en gewoonten van de boekenbranche. We zwijgen nu dus maar over gemiste kinderboekenweek, sinterklaas- en kerstverkopen; het geeft na de bevalling geen pas meer om al dat leed op te halen.

Nu nog wachten op het binden en de verkoop kan beginnen. We hebben al heel wat intekenaars onder familie en vrienden - nu de echte boekenwereld interesseren, de pers, de boekhandel, de openbare bibliotheken, startpagina's, straks onze diverse verkoopkanalen op internet opstarten. Wie wil er al een digitaal recensie-exemplaar? We sturen het graag toe.
Erik keurt de eerste proeven.


Nog twee vellen te gaan, daarna worden de achterkanten bedrukt. De vellen worden in vieren gevouwen, zo onstaan 4 katernen van elk 8 pagina's - maakt een boek van 32 pagina's.

1 opmerking:

 1. Hallo Erik en Willem.
  Hierbij de hartelijke felicitaties met het bereieken van deze mijlpaal. En niet alleen het eerste boek, maar ook de site ziet er zeer uitnodigend uit, met een interessant interview.
  Grote waardering voor jullie creatieve doorzettingsvermogen, passend bij het credo : Creativiteit is het zien van een deur waar anderen een muur zien!
  Heel veel succes !
  Haye

  BeantwoordenVerwijderen